Премини на содржината
AUDI A6

Audi A6

Со моќен и ефикасен 2.0L TDI мотор, кој обезбедува стабилни перформанси и извонредна економичност на горивото.

Карактеристики

Audi A6 2.0 40 TDI
Производство: 2020 г.

Елегантниот модерен дизајн на екстериерот е ускладен со префинето изработен луксузен ентериер, опремен со напредна технологија, врвни материјали и неспоредлив комфор.

Можете да сметате на нас

Изнајмете автомобил со доверба!

Одличен избор на автомобили

Модерни, удобни и безбедни возила, секогаш одржувани по највисок стандард на чистота

Целосно осигурување

Патувајте спокојно знаејќи дека сите наши возила имаат потполно каско осигурување

24/7 Асистенција на клиенти

Пријателска служба за корисници достапна во секое време и можност за помош на пат

Заштеди со нас на долги стази

Нудиме попуст за клиентите кои имаат потреба од изнајмување на возило на подолг период

Транспарентни цени

Без скриени трошоци, плаќање во готово или со платежна картичка на лице место

Екстра придобивки

Возила со зелен картон, зимски гуми, синџири за снег и без ограничување на километража

Што уште треба да знаете

За рентакар услугата

Во цената на закупот не е пресметано горивото што ќе биде потрошено. Се применува политика на гориво „полн резервоар“, односно возилото се презема со полн резервоар и закупецот има обврска да го врати со полн резервоар.

Нудиме можност за флексибилни локации за преземање и враќање на возилото. Исто така, доколку имате потреба, имате опција да изнајмите шофер.

Не се доплаќа за зелен картон. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Фото: Freepik

Побарај понуда

Кое возило сакате да го изнајмите?
Штиклирајте ако е апликативно. За време на користењето на возилото...
Доколку погоре штиклиравте дека ќе патувате во странство, ве молиме наведете ги државите што ќе ги посетите во полето во продолжение:
Преземање на возилото
Враќање на возилото
Како можеме да Ве контактираме?