Премини на содржината
CITROEN C5

Citroen C5

Комбинирајќи софистициран дизајн со удобност и ефикасност, овој автомобил нуди глатко и луксузно искуство во возењето.

Карактеристики

Citroen C5 1.6 HDi Executive
Производство: 2010 г.

Елегантен и практичен. Поседува 1.6-литарски дизел мотор, кој обезбедува добра ефикасност на горивото и помали емисии на гасови. Погоден за кратки и долги патувања.

Можете да сметате на нас

Изнајмете автомобил со доверба!

Одличен избор на автомобили

Модерни, удобни и безбедни возила, секогаш одржувани по највисок стандард на чистота

Целосно осигурување

Патувајте спокојно знаејќи дека сите наши возила имаат потполно каско осигурување

24/7 Асистенција на клиенти

Пријателска служба за корисници достапна во секое време и можност за помош на пат

Заштеди со нас на долги стази

Нудиме попуст за клиентите кои имаат потреба од изнајмување на возило на подолг период

Транспарентни цени

Без скриени трошоци, плаќање во готово или со платежна картичка на лице место

Екстра придобивки

Возила со зелен картон, зимски гуми, синџири за снег и без ограничување на километража

Што уште треба да знаете

За рентакар услугата

Во цената на закупот не е пресметано горивото што ќе биде потрошено. Се применува политика на гориво „полн резервоар“, односно возилото се презема со полн резервоар и закупецот има обврска да го врати со полн резервоар.

Нудиме можност за флексибилни локации за преземање и враќање на возилото. Исто така, доколку имате потреба, имате опција да изнајмите шофер.

Не се доплаќа за зелен картон. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Фото: Freepik

Побарај понуда

Кое возило сакате да го изнајмите?
Штиклирајте ако е апликативно. За време на користењето на возилото...
Доколку погоре штиклиравте дека ќе патувате во странство, ве молиме наведете ги државите што ќе ги посетите во полето во продолжение:
Преземање на возилото
Враќање на возилото
Како можеме да Ве контактираме?