Премини на содржината
ТОП ИНТЕРНЕШНЛ РЕНТ-А-КАР СКОПЈЕ

Контакт

ул. „Скупи“ бр. 67, Скопје

Пон. — Пет. 09:00 – 17:00 (CET)

24x7 достапна поддршка

ЈАВИ СЕ: +389 70 399 611

ИНФОРМАЦИИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Испрати порака

Доколку имате прашање или сакате да започнете соработка со нас, Ве молиме контактирајте нѐ на генералната електронска пошта или телефон или, пак, користејќи некој од контактите подолу.