Премини на содржината
Рентакар понуда

Преглед на возила

Максимална вредност за парите

Издвоено од понудата

Подготвени сме да Ве услужиме! Секој клиент е уникатен и има различни потреби. Ние ги слушаме нашите клиенти и изготвуваме прилагодени понуди што ќе ги задоволат Вашите потреби.
SKODA OCTAVIA 1.6

Škoda Octavia

RENAULT TRAFIC PASSENGER

Renault Trafic Passenger

MERCEDES-BENZ E 220 D

Mercedes-Benz E 220 D

VOLKSWAGEN PASSAT

Volkswagen Passat

AUDI A6

Audi A6

TOYOTA RAV4

Toyota RAV4

Renault Trafic Passenger 2.0 dCi 115
Препорачуваме за групно патување

Renault Trafic Passenger

Планирате групно патување со семејството, пријателите или колегите? Тогаш ова е идеалното решение за Вас, особено ако патувате во нашата земја или соседните држави.

Одличен избор на автомобили

Модерни, удобни и безбедни возила, секогаш одржувани по највисок стандард на чистота

Целосно осигурување

Патувајте спокојно знаејќи дека сите наши возила имаат потполно каско осигурување

24/7 Асистенција на клиенти

Пријателска служба за корисници достапна во секое време и можност за помош на пат

Заштеди со нас на долги стази

Нудиме попуст за клиентите кои имаат потреба од изнајмување на возило на подолг период

Транспарентни цени

Без скриени трошоци, плаќање во готово или со платежна картичка на лице место

Екстра придобивки

Возила со зелен картон, зимски гуми, синџири за снег и без ограничување на километража

Кога Вашиот буџет е кнап

Најевтино од понудата

Нашиот возен парк постојано се проширува со нови возила што се докажано економични, комфорни и безбедни, и што сметаме дека ќе одговорат на потребите на различните клиенти.
FIAT 500

Fiat 500

CITROEN C5

Citroen C5

SKODA OCTAVIA 2.0

Škoda Octavia

Имаш прашање или понуда за соработка?